Theater de Veste één van de locaties tijdens Knapsack-kidstour

In het tweede weekend van november staat de eerste editie van Knapsack op het programma. Een weekend lang is de Delftse binnenstad het podium voor allerlei kunstdisciplines. Theater, muziek, kleinkunst en natuurlijk kinderactiviteiten. Want een festival is pas een festival als echt iedereen mee kan genieten. Ook de jongste Delftenaartjes.

Daarom heeft het nieuwe festival Knapsack op zaterdag 9 en zondag 10 november een speciale Kidstour in het leven geroepen. Kinderen kunnen dan voor € 10,00 op reis langs diverse acts en activiteiten. Theater de Veste is op zaterdag 9 november één van de vijf locaties.

Theater de Veste presenteert de danworkshop ‘Dansend de wereld rond’. Tijdens de activiteit laat danseres en theatermaker Amira de kids dansend de wereld kennen. Amira heeft een achtergrond in de urban danswereld en weet als geen ander jouw creativiteit te prikkelen. En leert je jouw lichaam beter te kennen om op een nog groter avontuur te gaan! Je vliegt lachend van cultuur naar cultuur en doet verrassende ontdekkingen, een gevoel van grenzeloze vrijheid!

Bekijk alle losse Kidstour activiteiten in het programma op www.knapsackfestival.nl en boek tickets voor de Kidstour.

Kidstour zaterdag 12.00 - 17.00 uur:

  • OPEN/DOK // Start Kidstour met knapzakjes maken
  • OPEN/DOK // Voorlezen in kinderboekenweekthema Reis Je Mee
  • OPEN/DOK // Activiteit: Reis mee naar Anders
  • BOTERHUIS // Souvenirs knutselen met Atelier Zeven
  • DE GIST // De Liedjestovenaar tovert kinderliedjes
  • STECK // Silent Kidsdisco
  • THEATER DE VESTE // Dansworkshop 'Dansend de wereld rond'

 

Delftpashouders

Zoals gezegd moet iedereen van Knapsack kunnen genieten. Daarom krijgen Delftpashouders vijf euro korting op de passe-partout voor de Kidstour. Via de website kunnen Delftpashouders deze speciale kaarten aanschaffen. Deze speciale kaartjes worden gecontroleerd bij de Kidstour activiteiten. Zo kan iedereen op een geweldige festivalreis!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie