Sterrenregen voor Peachez

Op 1 november presenteren we de nieuwste voorstelling van Toneelgroep Maastricht: 'Peachez'. Pers en publiek zijn jubelend over deze nieuwe toneelproductie.

Sterrenregen voor Peachez, met Maartje van de Wetering, Porgy Franssen en Axl Peleman.

"Bewerking Pfeijffer-roman beste voorstelling van het jaar" ★★★★★ Elsevier

Afgelopen zaterdag (5 oktober) ging de voorsteling 'Peachez' door Toneelgroep Maastricht in première. De voorstelling werd bedolven onder een sterrenregen en enthousiaste reacties van het publiek:

  • de Volksrant: "Porgy Franssen voelt zich thuis in zijn rol van wereldvreemde professor" ★★★★
  • Limburger: "Regisseur Michel Sluysmans heeft met succes zijn tanden in deze pittige tekst gezet." ★★★★
  • Scènes: "Peachez is opnieuw een pareltje." ★★★★
  • Elsevier: "Bewerking Pfeijffer-roman beste voorstelling van het jaar" ★★★★★

'Peachez' is de theaterbewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman 'Peachez, een romance'. De regie is in handen van artistiek leider Michel Sluysmans. Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in deze bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. Zij worden muzikaal bijgestaan door de Vlaamse multi-instrumentalist Axl Peleman. 'Peachez' speelt op 1 november in Theater de Veste. Wacht niet te lang met reserveren!

 

Klik hier voor het bestellen van tickets en meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie