Win een jaar lang gratis theater

Het is duur, je moet heel chique gekleed en als je niet dagelijks de krant leest begrijp je de halve voorstelling niet en het is alleen voor 50plussers. Er blijken nog altijd heel veel vooroordelen te bestaan over theater, vooral onder jongeren. Is dit trecht?

Win een jaar lang gratis theater. En raak al je vooroordelen kwijt.

Vanuit dé overtuiging dat avontuurlijk theater een heel groot publiek verdient, hebben maar liefst 23 vooraanstaande theaters, waaronder Theater de Veste, en theatergezelschappen samen een hele ludieke actie in gang gezet. Eentje die te mooi is om niet aan mee te doen!

Via de website theatervooroordeel.nl kan je in oktober je vooroordeel over theaterbezoek achterlaten. Klopt het vooroordeel? Is het wat je ervan verwacht had? Was het tof?

Uit de reacties worden per provincie winnaars getrokken, die een uitnodiging krijgen voor de uitreiking van het Gouden Oor op het Nederlands Theater Festival, waar ook de Theo d’Or en de Louis d’Or (prijzen voor beste vrouwelijke en mannelijke hoofdrol) vergeven worden. De gelukkige winnaar van de Gouden Oor Award gaat naar huis met een jaar lang gratis theater.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie