Spetterende dansavond

Kom dansen op het leukste dansevenement van de stad: Stadsbal Delft! Bezoek het swingende feest met partner, vrienden, familie en buren en geniet van een spetterende avond vol muziek en dans.

Om de zomer goed af te sluiten organiseren Dansschool Wesseling en Theater de Veste een extra zomerse editie van Stadsbal. Met focus op tropische dansstijlen zoals Salsa, Zouk en Bachata worden de laatste zonnestraaltjes afgedwongen en waan je jezelf in een tropisch dansoord. Ook zal er ruimte zijn voor de stijldansvormen Ballroom en Latin.


Naast zelf dansen kan je er ook genieten van professionele presentaties en vooraf aan het feest meedoen met een van de dansworkshops. Voor de workshops 'Zouk', 'Bachata' en de masterclass 'Latin' kunnen combitickets gekocht worden. Kom jij op zaterdag 21 september de sterren van de hemel dansen?

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie