Internationaal danspaar uit Brazilië bij Stadsbal

De universele danssensatie wanneer het gaat om creativiteit is Zouk. De organisatoren van Stadsbal Delft (Dansschool Wesseling en Theater de Veste) hebben het internationale topdanspaar Michael Boy & Aline Borges uit São Paulo uitgenodigd om te komen schitteren op 21 september aanstaande. De nieuwe editie van het Stadsbal krijgt als titel ‘Summer Edition’ en zij passen hier naadloos bij.

Michael en Aline zijn al ruim tien jaar als danser en choreograaf actief in de professionele danswereld en staan bekend om de door hun ontwikkelende technieken en hun acrobatische- en prachtige bewegingsvocabulair. Ze zijn constant bezig om de manier van dansen te innoveren. Tijdens hun carrière hebben ze deelgenomen aan verschillende presentaties en danswedstrijden, en daarnaast hebben ze tal van lessen en workshops gegeven op diverse internationale dansscholen en evenementen.

Dans je ook zo graag Salsa, Bachata en Kizomba of Zouk? Dan is het aan te raden om dit swingende evenement niet aan je voorbij te laten gaan. Bezoek voor meer informatie: www.theaterdeveste.nl/stadsbal

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie