Kampioenenpaar maak opwachting tijdens Stadsbal Delft

Swingend nieuws voor dansliefhebbers in de regio: op zaterdag 21 september vindt er weer een nieuwe editie plaats van Stadsbal Delft. De organiserende partijen Theater de Veste en Dansschool Wesseling laten weten dat er gewerkt wordt aan een swingende ‘Summer Edition’, met speciale aandacht voor salsa dansstijlen.


Delft, 23 juli 2019

Zojuist is bekend geworden dat het top danspaar Andras Koops en Laura van der Galiën z’n opwachting maakt. Dit jaar was het paar finalist tijdens de Nederlandse kampioenschappen Latin. Andras en Laura grepen net naast het goud en gingen met zilver naar huis. De organisatie van Stadsbal Delft was zeer onder de indruk en strikte hen om naar de eerst volgende editie van Stadsbal Delft te komen.

Een bal waarbij de latin dansstijlen vonken en dit paar naast een spetterende show, de liefhebbers ook nog trakteert op een masterclass om je vingers bij af te likken. Dit wordt een pittige mix van dansplezier, vakmanschap en sensualiteit van de bovenste plank. De masterclass is nu via de website van Theater de Veste te boeken. Enige danservaring in het stijldansgenre ‘Latin’ is gewenst.

Klik hier meer informatie en het bestellen van tickets.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie