Freek de Jonge komt met nieuw programma

Bij de start van het nieuwe theaterseizoen komt cabaretier Freek de Jonge met een nieuw programma naar Theater de Veste. Op vrijdag 13 september speelt hij een speciaal samengestelde voorstelling met allerlei hoogtepunten uit zijn oeuvre. Aanvankelijk zou hij met een reprise komen van de eerder in Delft uitverkochte voorstelling ‘De Suppoost’, echter het programma waarmee hij nu hét Delftse podium op gaat, was zo leuk en succesvol dat hij het graag nog een keer wil spelen.

Tijdens 'De Week van Freek' ter ere van het 100-jarig bestaan van de Haarlemse Schouwburg was een avond uitgetrokken voor de grote verhalen. In samenwerking met het Haarlems Dagblad is het publiek gevraagd een lievelingsverhaal uit het oeuvre van Freek te kiezen. Dit leverde een heuse top-tien op waaruit hij een keuze maakte. De voorstelling was voor Freek een verrassend groot genoegen om te spelen en het publiek was laaiend enthousiast. Dit smaakte naar meer: en dus komt Freek op 13 september naar Theater de Veste om die grote verhalen te gaan spelen onder de titel 'De Canon'.

Wie de definitie van canon leest begrijpt dat er geen passender titel voor dit programma te bedenken is. Alles wat u uw kinderen en kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend. Klik hier voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie