Jett Rebel geeft speciaal theaterconcert in Delft

Jett Rebel kondigt deze week zijn nieuwe tour aan en komt ook naar Delft! De zanger en multi-instrumentalist gaat in 2020 op theatertour en is daarbij in maar liefst zestien theaters te zien, waaronder Theater de Veste. Eerder kondigde hij al een concert aan in het Koninklijk Theater Carré. Nu dus ook bij andere podia, waarbij de Delftse fans zich op kunnen maken voor zowel een uitbundig als intiem theaterconcert in de grote zaal van Theater de Veste. De ticketverkoop is direct gestart, dus wacht niet te lang met bestellen.

Delft, 9 juli 2019

Deze nieuwe serie volgt op het grote succes van Jett Rebel’s eerdere ‘Unconditional Love Tour’, waarbij hij al zeven theaters plat speelde. Muziekcritici waren hier zeer over te spreken. De Telegraaf vatte de vorige theatershow van dit ongelooflijk muzikale talent in één woord kernachtig samen: "Magisch”. Dat zal het ook nu ongetwijfeld weer zijn… Energiek en onvoorspelbaar.

Jelte Tuinstra, zoals Jett Rebel echt heet, is één van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Hij staat bekend om zijn energieke live optredens en ongekende virtuositeit. Sinds de release van zijn debuutalbum ‘Venus & Mars’ in 2013 ging het hard met zijn carrière: hij bracht tussen 2016 en 2017 drie albums uit en speelde zijn grootste concert ooit in Rotterdam Ahoy. In 2018 kwam zijn zevende album uit, genaamd 7, met de hitsingles ‘Perfect Lady’ en ‘Amy’. Jett Rebel is bovendien vaak te zien op grote festivals, waaronder dit jaar nog op het hoofdpodium van Pinkpop.

Verwacht het onverwachte in het theater van multitalent. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.

Foto: Jens van der Velde

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie