Samenwerking voortgezet met enthousiast filmtalent

Vorig jaar gaven we ons YouTube kanaal uit handen aan twee tieners – Demi & Quinten. Als proef en “speeltuin”. Dit teamwerk is zo goed bevallen, dat we deze samenwerking voor minimaal een jaar voortzetten.

Delft, 3 juli 2019

 

Theatermedewerker Jasper Weck: “Demi en Quinten hebben een hart voor theater en willen ook graag door in deze spannende business. Als theater hebben wij uitstekende connecties in de sector; met artiesten, gezelschappen en impresariaten. Hierdoor bieden wij hun een uitgelezen kans om aan een stevig portofolio te bouwen en kunnen zij echt gaan netwerken”.

 

You van 't Hek, Jan Bartels en Tineke

Het jonge duo is enthousiast, leergierig en weet zich aardig hun weg in de nationale theaterwereld te vinden. Zo hebben ze al interviews en winacties opgezet met ras entertainers als Youp van ’t Hek en Tineke Schouten. En ze hebben ook filmpjes opgenomen met bijvoorbeeld de Delftse theaterdirecteur, zijn er straatinterviews afgenomen, weggeefacties van tickets opgezet, première bezoeken gebracht en meer.

 

Bezoek het YouTube kanaal voor laatste acties

Er is een evaluatie geweest met het theater, zaken worden aangescherpt en er worden in het komende seizoen met grotere regelmaat vrijkaarten verloot. Benieuwd? Bezoek: www.theaterdeveste.nl/youtube voor de laatste items.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie