Gezocht: kidsreporter!

Wij zoeken een kidsreporter voor familievoorstelling 'Back to Oz'! Houd je van theater? En maak je graag stories op instagram? Heb je altijd al mee willen lopen achter de schermen bij een voorstelling? Wordt dan nu kidsreporter voor 'Back to Oz'!

Als kidsreporter …

... krijg je een masterclass reportage maken voor social media van Jeweetzelf.tv op zondag 15 september in Utrecht


... maak je - met je net geleerde vlog en interviewsskills – een verslag van de presentatie van Back to Oz tijdens het Uitfeest in Stadsschouwburg Utrecht en maak je kennis met de cast.


... ben je (samen met je vader of moeder) VIP-genodigde bij de première van 'Back to Oz' op vrijdagavond 20 december en doe je hier op de avond zelf verslag van op het instagram account van Theater de Veste


... bezoek je met je hele familie de voorstelling in Theater de Veste (25 januari 2020) en maak je filmpje of foto van hoe het was.

Geef je nu op! Mail naar Mirjam via: educatie@theaterdeveste.nl

Foto credits header: Je Weet Zelf TV

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie