Studenten in de spotlight

Wist je dat Theater de Veste jaarlijks verenigingen en organisaties van allerlei pluimage een podium biedt? Zo zetten we ook studenten van de grootste studentenverenigingen in de spotlight. Dit jaar staan studenten van Virgiel en het Delftsch Studenten Corps (DSC) op het toneel.

Ze regisseren hun eigen cabaret, musicals en toneelproducties en willen die aan een groot publiek tonen. Virgiel was onlangs hier met een cabaretavond en dit weekend zetten zij het bekende stuk 'Urinetown' op de planken. En DSC brengt een eigen versie van 'The Full Monty'.

 

Virgiel - Urinetown

Met ruim 2000 leden is de K.S.V. Sanctus Virgilius de grootste studentenvereniging van Delft. Al sinds 1898 wil Virgiel haar leden op sportief, cultureel en sociaal gebied laten ontplooien. De vereniging heeft veel theatertalent in haar geledingen. En deze worden jaarlijks in de spotlight gezet bij hét podium van de stad: Theater de Veste.

Op 2, 3 en 4 juni treden zij op met 'Urinetown'. Het originele verhaal van deze theaterproductie zit vol knipogen naar musicals als ‘Les Misérables’ en ‘West Side Story’ en pakt iedereen vrijwel onmiddellijk in. Naast alle meligheid en ironie blijkt de show ook te kunnen ontroeren. Voor meer informatie en tickets klik hier.

 

Delftsch Studenten Corps

Op 14 en 15 juni voert het Delftsch Studenten Tooneel Gezelschap 'The Full Monty' op in Theater de Veste. Het stuk wordt gespeeld en gemaakt door studenten van het DSC, onder leiding van niemand minder dan Robbert van den Bergh.


'The Full Monty' is een musical naar het verhaal van de gelijknamige film uit 1997. In 2019 spelen de studenten een moderne versie van dit verhaal, maar de basis vol humor, liefde, vriendschap én dans blijft hetzelfde! Voor meer informatie en tickets klik hier.

 

Ook Theater de Veste huren voor jouw evenement, voorstelling of andere speciale gelegenheid? Klik hier voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie