Parade aan BN’ers komt naar Delft

Een ongekend groot aantal BN’ers komt vanaf dit najaar naar Delft om te schitteren in Theater de Veste. Een behoorlijk aantal is meerdere malen op televisie geweest. Bekenden waar je wellicht van denkt: “Die ken ik!” Of dat je je afvraagt: “In welke serie, film of spelshow was hij of zij ook nog maar te zien?”

“Spot dit najaar de artiest!”
 

Zo speelt de cast van de televisieserie ‘De Luizenmoeder’ in verschillende theaterproducties. Denk aan Ilse Warringa, Henry van Loon, Rop Verheijen en Meral Polat. Hier houdt het niet mee op; verder komen bijvoorbeeld naar Theater de Veste de jongens van Rundfunk, Jeroen van Koningsbrugge (o.a. ‘Draadstaal’ en ‘De Lama’s’), Tjitske Reidinga (o.a. ‘Gooische Vrouwen’), Dennis van Aarssen (winnaar Voice of Holland 2019), Floris Kortie (sidekick bij Podium Witteman), Thomas Erdbrink (tv-serie ‘Onze Man in Teheran’), Dominic Seldis (jurylid bij ‘Maestro’), Theo Maassen (o.a. ‘Flikken Maastricht’ en ‘All Stars’), Frank Lammers (o.a. te zien in de JUMBO reclames), Joke Bruijs (o.a. ‘Toen was geluk heel gewoon’), Huub Stapel (o.a. ‘Flikken Rotterdam’), Stefan de Walle (o.a. ‘Flodder’), Arjan Ederveen (o.a. ‘Theo & Thea’), Jack Wouterse (o.a. ‘All Stars’ en ‘Grijpstra & De Gier’)… Naast beroemdheden die je van televisie kent, zijn er ook verschillende BN’ers uit de muziekwereld zoals Herman van Veen, Jett Rebel, Spinvis en NITS te gast. En doet bijvoorbeeld YouTube vlogger Nienke Plas haar entree in het theater en zijn de heren van ‘Bureau Sport’: Frank Evenblij en Erik Dijkstra ook te zien op de bühne. Dit is niet alles… er is meer, veel meer!

 

Het kan dus zomaar zijn dat je op de dag van het optreden een BN’er tegen het lijf loopt, op straat, in één van de vele Delftse horecagelegenheden, of na afloop van een voorstelling in het theatercafé van Theater de Veste. Dat wordt iets om naar uit te kijken; “Spot de artiest!” 


Direct toegang tot het nieuwe seizoen? Klik hier voor het aanbod 19|20.  

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie