Verrassend veelzijdig Delft Fringe

De 9e editie van het Delft Fringe Festival telt 12 dagen, presenteert werk van zo'n 55 makers en heeft een duizelingwekkend aantal voorstellingen: 480, in maar liefst 10 genres op 22 locaties!

We zetten graag de spotlight op onze culturele partner Delft Fringe

Twaalf dagen lang aanstormend talent tijdens de negende editie van het Delft Fringe Festival. Van donderdag 30 mei t/m maandag 10 juni 2019 staat de Prinsenstad weer in het teken van één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. "Delft Fringe Festival verbindt jonge makers met ontdekkers en liefhebbers in een verrassend veelzijdig programma op onverwachte locaties in Delft."

 

Met 225 uur aan voorstellingen biedt het festival de ideale theatrale binge-watch marathon tijdens deze zomer.

 

Duik in het programma

Wil je zeker zijn van een toegangsbewijs? Bestel dan nu via www.delftfringefestival.nl een ticket. Ook tref je op deze website meer inhoudelijke informatie aan. Veel plezier!

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie