Nieuw seizoen 19|20 - voorverkoop informatie

In mei gaat de voorverkoop van start voor het nieuwe seizoen 2019-2020! Theaterdirecteur Jan Bartels heeft in samenwerking met collega's een stevig pakket voorstellingen en evenementen samengesteld. Radicaler in z'n verscheidenheid, uitzonderlijk leuk en eveneens diepgravend, dat is ons aanbod vanaf september 2019 t/m juni 2020.

We willen graag dit aanbod met je delen. Hieronder staat vermeld op welke momenten dat in de komende periode gaat gebeuren. Houdt deze website en onze social media kanalen goed in de gaten.

 

Voorverkoop data

  • di 7 mei programma beschikbaar voor Vrienden van Theater de Veste
  • zo 12 mei sneakpreview + highlights door Jan Bartels om 11.00 uur*
  • zo 12 mei start voorverkoop voor Vrienden van Theater de Veste v.a. 14.00 uur
  • di 14 mei programma beschikbaar voor alle theaterliefhebbers
  • za 18 mei start voorverkoop voor iedereen v.a. 12.00 uur


* deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen, klik hier voor meer info.

 

Word ook Vriend van Theater de Veste 

Vrienden steunen het theater en krijgen o.a.: voorrang bij de kaartverkoop, vroegboekkorting, exclusieve spaaractie voor vrijkaarten, extra korting op geselecteerde evenementen. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie