Tip van Jan Bartels: bezoek 's ochtends vroeg begraafplaats

Theaterdirecteur Jan Bartels sprong vanmorgen - 12 april - op de fiets en bezocht in alle vroegte de begraafplaats bij het Prinsenhof. Jan: "Zeer indrukwekkend, in memoriam onze popidolen, een installatie gemaakt door Delftenaar en Mojoman Berry Visser".

Oprichter van MOJO: Berry Visser heeft in het kader van de tentoonstelling 'MOJO Backstage. Delftse meesters in de muziekindustrie' een begraafplaats ingericht met witte kruizen met de namen van artiesten die de afgelopen 50 jaar zijn overleden.

 

Voorpagina AD Delft van vrijdag 12 april 2019:

 

 

MOJO Backstage. Delftse meesters in de muziekindustrie

 

Museum Prinsenhof Delft viert vanaf 12 april het vijftigjarig bestaan van MOJO met de tentoonstelling 'MOJO Backstage. Delftse meesters in de muziekindustrie.' De tentoonstelling laat de ontwikkeling van MOJO zien en toont hoe het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste festivalorganisator en dé concertpromotor van Nederland. Met deze tentoonstelling, vormgegeven door Peter te Bos laat het museum zien waar een klein land groot in kan zijn. Van 1968 tot nu: MOJO als ‘Delftse meester’ in de muziekindustrie. Klik hier voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie