Uitreiking Delftse toneelpublieksprijs aan o.a. Romana Vrede voor ‘The Nation’

Een razendsnelle marathonvoorstelling, als een Netflix-serie op het toneel
‘The Nation’ wist in Delft een grote schare theaterliefhebbers en het trouwe toneelpubliek voor zich te winnen. De voorstelling kreeg de hoogste score van alle toneelvoorstellingen die in het seizoen 2017-2018 te zien waren. ‘The Nation’ is een actuele theaterthriller over de op hol geslagen Nederlandse multiculturele samenleving.

 

Zaterdag 23 maart speelt Het Nationale Theater in Theater de Veste de voorstelling ‘Onze Straat’. Een deel van de cast was ook te zien in ‘The Nation’ en zij nemen na afloop van de voorstelling onder het genot van een hapje en drankje de prijs in ontvangst. Vrienden van het theater en alle andere geïnteresseerde bezoekers zijn van harte welkom.

 

Delftse toneelprijs
 

De Delftse Kijker is een publieksprijs die sinds 1997 per seizoen wordt uitgereikt aan de beste toneelvoorstelling volgens de Delftse theaterbezoekers. Na afloop van iedere toneelvoorstelling wordt het publiek gevraagd om hun oordeel. Eerdere winnaars waren o.a. Orkater, Het Zuidelijk Toneel, Jakop Ahlbom en Theater Utrecht. Tijdens een feestelijke bijeenkomst krijgen de acteurs van het winnende gezelschap De Delftse Kijker uitgereikt, een kunstwerk van de Delftse kunstenares Christina Linaris Coridou.

 

Voor meer informatie over de voorstelling 'Onze Straat' op zaterdag 23 maart klik hier.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie