Delft Moves zet de stad op z’n kop

WK breakdance helden komen naar Delft

Op vrijdag 5 april openen The Ruggeds het Delft Moves festival. Deze breakdance helden mixen muziek, acrobatiek, humor en dans tot een verbluffende show. De internationale pers is ook enthousiast: “Quite a rush to experience”, aldus The Guardian. “Kept topping their energy”, prees The New York Times. Tip: ga voorafgaand aan hun voorstelling op vrijdagmiddag 5 april naar de speciale workshop in Theater de Veste als ‘warming up’ wordt gegeven door de dansers van de groep.

 

Mee doen, kijken en genieten

Zaterdagmiddag 6 april is het podium voor jong Delft tijdens de ‘Local Talent Stage’. Er kan meegedaan worden aan coole dansworkshops, een ‘open vloer’ en er zijn een reeks battles. Waaronder de Peanut Battle voor kleintjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar, de Kids Battle en de Junior Battle. Als kers op de taart treden aan het eind van de middag ruim honderd kinderen op uit zeven verschillende Delftse wijken. Het dansfeest wordt afgesloten met optredens van onder meer top dansers Shane Boers (o.a. finalist Red Bull BC One) en Justen Beer (o.a. winnaar ‘Everybody Dance Now’).

 

“Een Bengaals vuurwerk van spitzenvariaties” de Volkskrant

Maak kennis met de sterren van de toekomst in een programma dat klassiek ballet op het hoogste niveau koppelt aan werken van de eigenzinnige choreografen Daniela Cardim, Wubkje Kuindersma en Milena Sidorova. Op zondag 7 april sluiten we het Delft Moves festival af met de Junior Company van het befaamde Nationale Ballet. Voorafgaand aan de voorstelling ‘Unboxing Ballet’ toont het gezelschap een kijkje in de keuken; je mag gratis een balletles bijwonen.

 

Spring, ren en vooral dans (!) naar Theater de Veste. Bestel nu je tickets voor de verschillende onderdelen. Het is mogelijk om voor de eerste twee dagen (5 en 6 april) een aantrekkelijk combiticket te kopen voor jongeren á € 17,50. Meer informatie tref je op: www.theaterdeveste.nl
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie