Zeven wijken en ruim honderd dansende kids

Tijdens het festival worden ruim honderd jongeren in de leeftijd van 8 tot 12 jaar in de spreekwoordelijke spotlight gezet. Terence van Hutten (House of Styles): “Dit is zó tof! En hopelijk een start van een project dat ook een vervolg gaat krijgen in de toekomst. Het is geweldig: de scholen zijn enthousiast; we hebben een groot bereik, met verschillende doelgroepen, uit nagenoeg alle wijken van Delft!” Waarbij Van Hutten benadrukt dat het werken naar een doel, het optreden in Theater de Veste, een echte meerwaarde heeft. Daarnaast is het bewegen, het samen iets ondernemen, zeer goed voor deze jonge doelgroep.

 

Van Hutten: “Het gaat er bij de ‘Local Talent Stage’ natuurlijk vooral om het plezier van het optreden en je durven presenteren aan een groot publiek. Het op een echt podium staan. De afgelopen weken hebben de groepen samen met hun docent gewerkt aan een mooie show, maar natuurlijk ook om hun aangeleerde choreografie met zelfvertrouwen te kunnen presenteren. De jury heeft de eer om de beste acte te belonen met een mooie prijs.”

 

Dit alles gaat gebeuren op zaterdag 6 april in Theater de Veste. De ‘Local Talent Stage’ is onderdeel van een divers programma, met verschillende dance battles, workshops en presentaties. Meer informatie is te vinden op de website van Theater de Veste, zie: www.theaterdeveste.nl/localtalentstage
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie