Tip! Tip! Bezoek 'Het verborgen huis van Madame de Berry'

Oprichter van Mojo en geestesvader van het totaalfestival brengt iedere zondag een mooi en vernieuwend theatraal concept ‘Het verborgen huis van Madame de Berry’. Mis deze bijzondere ervaring niet!Wij brachten een bezoek aan deze verstopte parel van Delft. Het is bijna onmogelijk uit te leggen wat er gebeurt vanaf het moment dat je binnen stapt. Je gaat op bezoek in een andere dimensie. Het huis van Madame de Berry en andere personages is een kosmos vol bijzonderheden.

 

Je komt ogen tekort tijdens je rondreis door de verschillende kamers van haar huis, je komt oren tekort om te luisteren naar het verhaal en de poëzie (afgewisseld met prachtige muziek) die tijdens je rondreis door een koptelefoon wordt verteld. Een ervaring als wanneer je samen met Alice in Wonderland de diepte in valt.
 

Kijk voor meer informatie en tickets op www.madamedeberry.com.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie