De Wërëldband zorgt voor vuurwerk bij jubileum Koninklijke Harmoniekapel Delft

De Koninklijke Harmoniekapel Delft (KHD) bestaat 135 jaar en dat gaat Delft meemaken! Alle registers worden op 24 november opengetrokken om van deze mijlpaal een onvergetelijk muzikaal feest te maken. Niemand minder dan artiesten van de uitermate succesvolle en populaire Wëreldbänd zijn gestrikt als kers op de taart.Er worden op 24 november twee voorstellingen gegeven. Tijdens de matinee staat het spektakel in het teken van jeugd en familie, dit is een verkorte versie van het avondprogramma. "De avond wordt ingevuld met een indrukwekkend concert, waarin zowel de KHD als de Wëreldbänd het uiterste van hun muzikale kunnen ten gehore brengen. We garanderen voor beide voorstellingen een zeer afwisselend programma met vele hoogtepunten. Het programma bestaat uit solostukken van de KHD en de Wëreldbänd, maar ook de samenwerking wordt opgezocht. We weten nu al dat deze garant zal staan voor hilarische momenten," aldus een medewerker van de Koninklijke Harmoniekapel.

 

De Koninklijke Harmoniekapel Delft
 

Met veel plezier op hoog niveau muziek maken, dat is waar de KHD voor staat. Dit jaar bestaat zij al 135 jaar en dit wordt groots gevierd samen met de Wëreldbänd. Het orkest bestaat uit maar liefst 75 muzikanten en is een prettige mix van echte Delftenaren, studenten en mensen die vanuit alle windstreken in Delft zijn komen wonen en werken.
 

 

De Wëreldbänd
 

De Nederlandse muziektheatergroep Wëreldbänd heeft de prestigieuze Spirit of the Fringe Award in de wacht gesleept op het internationale Fringe Festival in Edinburgh. De nominatie is de kroon op een bijzonder succesvolle maand op het festival. Te midden van maar liefst vierduizend andere theatermakers werd de Wëreldbänd de talk of the town: vier- en vijfsterrenrecensies in de Schotse nationale pers brachten zesduizend bezoekers op de been. Ook in de Nederlandse pers werd de groep met gejuich gerecenseerd en hebben ze ook meerdere malen in Delft opgetreden.

 

Tickets? Klik hier!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie