Festival Visuals gaat nieuw seizoen in!

Een ruimteavontuur in een universum van oude troep dat geüpcycled is naar mooie, nieuwe attributen, origineel, vindingrijk; kom op 23 oktober ook naar 'Slapdash Galaxy' door Bunk Puppets uit Australië!

 

“Going where no puppet has gone before” The Stage, UK

 

Slapdash Galaxy - Bunk Puppets

Een ruimteavontuur in een universum van oude troep, ge-upcyclede oude troep welteverstaan. Met Slapdash Galaxy grijpen de spelers van Bunk Puppets de toeschouwers bij de kladden met origineel en vindingrijk poppentheater dat helemaal duurzaam en ecologisch verantwoord is dankzij het omvormen van afval naar bijzondere atributen! Net als in de bejubelde en bekroonde voorstellingen 'Swamp Juice' en 'Tink Tank' wordt, voor de ogen van het publiek, een meeslepend en geestig schimmenspel gecreëerd met de rotzooi die over het toneel ligt uitgestrooid.

 

Voor de derde keer in Delft

Op 23 oktober is de voorstelling in Delft te zien. En is het voor de derde keer dat Mr Bunk Delft aandoet met zijn bijzondere poppentheater. Dit keer gaat het verhaal over Sam en Junior en de zoektocht naar hun vader. Een reis die hen door de hele kosmos voert – met een ruimteschip uiteraard - waar ze reuzen en enge spinnen tegen komen. Met bezield karton, ballonnen, stokjes, tubes, serpentine en wat dies meer zij, schilderen zij een emotioneel universum waar ook volwassenen niet ongevoelig voor kúnnen blijven.


Tickets? Klik hier voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling.


Deze voorstelling wordt door Theater de Veste gepresenteerd in het kader van het Festival Visuals. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie