Live muziek bij Stadsbal Delft

Op zaterdag 22 september worden in Theater de Veste alle registers opengetrokken voor het eerste Stadsbal Delft van dit culturele seizoen. En dit keer met live muziek!

De Edison winnaar Bernard Berkhout komt met zijn muziekformatie: ‘Doctor Bernard and the Swing Cats’ naar Delft.
 

Bernard Berkhout (57) is daadwerkelijk dokter van professie, maar buiten het spreekuur geeft hij grif toe aan zijn grootste passie, de muziek. De klarinettist werd ooit ontdekt door Pim Jacobs en Rita Reys en won naast een Edison solistenprijzen bij het North Sea Jazz Festival, Breda Jazz Festival en Den Bosch (Jazz In Duketown). Hij behoort inmiddels tot Nederlands jazz-iconen en werd door weekblad Elsevier uitgeroepen tot de Nederlandse ‘King of Swing’.

 

Bij het eerst volgende Stadsbal Delft, een swingend event dat twee keer per jaar door Dansschool Wesseling en Theater de Veste wordt georganiseerd, zal de muzikale formatie de Lindy Hoppers van opzwepende klanken voorzien. Daarnaast zijn er op 22 september ook nog tal van andere dansgenres te beleven. Benieuwd? klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.

 


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie