Kom kijken naar het studenten Zomerspektakel

Het Delftsch Studenten Tooneel Gezelschap (DSTG) heeft al meerdere malen op de bühne gestaan bij Theater de Veste. Ditmaal brengen zij hun jaarlijkse productie op locatie in de open lucht.'Het Zomerspektakel' is een familievoorstelling, geregisseerd door Bruun Kuijt, dat medio juli in Delft te zien is. Maar liefst 37 leden van het DSTG doen hier aan mee en ook het orkest, het koor en de crew achter de schermen is samengesteld uit de enthousiaste leden die zich vrijwillig inzetten voor de voorstelling. Bij elkaar werken circa 80 mensen mee aan deze productie.

 

Klassiek verhaal in modern jasje

Het stuk is gebaseerd op het klassieke kinderboek 'De wind in de wilgen' van Kenneth Grahame en aangepast naar een modernere variant dat ook zeker geschikt is voor een volwassen publiek.

 

Het verhaal gaat over mol die voor het eerst boven de grond komt. Hier leert hij twee ratten kennen die hem helpen en kennis laten maken met de wereld boven de grond. Echter, dit loopt telkens anders dan gepland vanwege de vrolijke, maar domme pad, die zichzelf telkens diep in de problemen brengt en mol en de ratten hierin meetrekt.
Met een speelse interpretering van kostuums en decor, en met veel interactie met het publiek is dit een erg onderhoudend stuk en is hilariteit gegarandeerd!

 

Erg goede band

Ysbrandt Kaaks: "Het Delftsch Studenten Tooneel Gezelschap (DSTG) en Theater de Veste hebben een goede relatie vanwege de samenwerking uit het verleden en samenwerking die nog in de toekomst ligt! Het DSTG heeft een aantal voorstellingen in Theater de Veste gehouden, en hoewel dat dit jaar niet het geval is, krijgt het DSTG onwijs veel hulp van Theater de Veste."
 

"Theater de Veste heeft een grote achterban van Delftenaren, en het DSTG een grote achterban van studenten, maar beide partijen vinden het lastig om elkaars achterban te bereiken. Samen proberen we inwoners uit Delft en omstreken en Delftse studenten met een hart voor toneelspel bij elkaar te brengen. Om deze reden hebben het DSTG en Theater de Veste een erg goede band."Klik hier voor het bestellen van tickets voor het Zomerspektakel.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie