Help Theater de Veste aan een podiumplaats

Als eerste theater won Theater de Veste de titel 'meeste gastvrije theater van Nederland' grote gemeenten. Daar zijn we met recht trots op en ook heel erg dankbaar, immers, het ging om een landelijke publieksprijs.Wordt Theater de Veste wederom verkozen tot meest gastvrije theater van Nederland, georganiseerd door de ANWB? U kunt nu uw stem uitbrengen op uw meest favoriete theater.


Stem op www.anwb.nl/theaterverkiezing

 

De ANWB heeft aan de hand van een onderzoek onder de leden, een aantal criteria opgesteld waaraan een gastvrije theater moet voldoen. Deze criteria zijn: aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het theater, prijsniveau, sfeer en uitstraling, zitcomfort en zicht op het podium. Het theater met de beste beoordeling wint de titel Meest gastvrije theater 2018.

 

De theaterverkiezing is voor alle theaters in Nederland. Er worden prijzen uitgedeeld in vier categorieën: grote steden, grote gemeenten, middelgrote gemeenten en kleine gemeenten.

 

Stem op www.anwb.nl/theaterverkiezing
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie