Welcome to the greatest party between heaven and hell: LIMBO!

‘Bloedstollend burlesque circus’ LIMBO naar Delft, Den Haag en Zoetermeer. Een bizarre mix van cabaret, circus en acrobatiek!Australisch gezelschap Strut & Fret komt 31 mei naar Theater de Veste

Het Australische gezelschap Strut & Fret bedwelmt wereldwijd zijn publiek met een mix van cabaret, circus en acrobatiek. In mei komt de voorstelling naar Zuid-Holland en is deze in het Zuiderstrandtheater (Den Haag), Stadstheater (Zoetermeer) en Theater de Veste (Delft) te beleven.

 

Een degenslikker, paaldanseres, (lucht)acrobaat, trapezewerker, danser, beatboxer en clown. De bonte stoet artiesten onder begeleiding van extatische melodieën, dwars elektronisch lawaai en sexy beats zorgt voor een enerverende circusvoorstelling. Een voorstelling voor durfallen.

 

Zomer 2017

In de zomer van 2017 was de voorstelling te zien in het Rozentheater, met lovende recensies tot gevolg. "Dans, muziek, bloedstollende acrobatiek en heerlijke mannen en vrouwen: dit wil je zien" juichte LINDA. En ook NRC was onder de indruk van de “snelle parade van achteloze top-acrobatiek”. Hun optredens in Zuid-Holland beloven wederom een groot succes te worden.

 

De voorstelling is in mei slechts drie keer in de regio te zien. Op donderdag 31 mei in Theater de Veste. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten