Fasten your seatbelts voor ticketverkoop 18|19

Op zaterdag 12 mei start de voorverkoop voor het nieuwe seizoen 2019-2019 dat vanaf medio augustus in al zijn verscheidenheid los barst.Wil je voorrang bij de kaartverkoop? Al vanaf 6 mei als eerste de beste plaatsen bemachtigen? Word dan Grote Vriend of Vriend van Theater de Veste! Hiermee steun je niet alleen het leukste theater uit de regio, je geniet zelf ook van verschillende aantrekkelijke voordelen. Klik hier voor meer informatie.
 

Voorverkoop momenten in mei 2018

In mei start de voorverkoop voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Op zondagmiddag 6 mei start de exclusieve Vriendenvoorverkoop. Op zaterdag 12 mei gaat de verkoop van start voor alle geïnteresseerde theaterliefhebbers.

 

- zondag 6 mei om 14.00 uur voor Vrienden van Theater de Veste
- zaterdag 12 mei om 12.00 uur start verkoop voor iedereen


Let op, enkele voorstellingen eerder in verkoop

In de komende periode wordt een enkele productie al gelanceerd en in verkoop gebracht. Hou daarvoor onze online kanalen goed in de gaten.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie