Draag jij ook je steentje bij aan speciale MS benefiet avond?

Delftse muzikanten strijden tegen MS
 

Op 21 april a.s. biedt Theater de Veste onderdak aan vele – doorgaans – Delftse artiesten en muzikanten. Met elkaar bieden die een swingend en uniek programma aan, waarvan de opbrengst is bedoeld om de Stichting MS-Research te steunen.
 

Delft is van oudsher een stad waar veel popmuziek is- en wordt gemaakt. Muzikanten van bands als Alquin, de Tee Set, After Tea en Livin’ Blues (Haags, maar met Delftse invloeden, nu Living Blues Xperience) laten op 21 april horen hoe goed ze nog altijd zijn. Ricky Koole speelt, de Delft Brass Band speelt. De goeddeels Delftse Dropbox Coverband nam het initiatief tot de avond en speelt een aantal nummers, samen met een groot koor.

 

Het moet een gevarieerde, unieke en onvergetelijke avond worden. Een feest. Een feest in het teken van de strijd tegen een akelige ziekte: MS. We nodigen alle muziekliefhebbers uit om dat feest met ons mee te vieren. Dat kan door kaartjes te kopen voor de muziekavond (€ 50,00), of kaartjes te kopen voor de muziekavond met daaraan voorafgaand een uniek walking diner inclusief drank samengesteld door ook weer Delftse horeca zoals Vrije Smaken met muzikale omlijsting (€ 100,00).

 

Kaarten kunt u bestellen via de website www.msbenefietdelft.nl of www.theaterdeveste.nl
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie