De evenementenlocatie van Delft!

Theater de Veste

Direct naast het hart van de historische binnenstad van Delft ligt het moderne Theater de Veste. Het theater biedt een uitstekende locatie voor uiteenlopende evenementen zoals congressen, presentaties, bedrijfsfeesten, voorstellingen, borrels en festivals. We bieden u een inspirerende ambiance met uitgebreide theatertechnische faciliteiten. Centraal gelegen in hart van de randstad.

Uw evenement in Theater de Veste maakt het verschil

Theater de Veste is een modern gebouw met ruime foyers en is daarom geschikt voor talloze inspirerende, zakelijke en feestelijke evenementen. Doordat wij gewend zijn in een theatrale omgeving te werken, kunnen wij uw event net die twist geven die het doet uitstijgen boven de evenementen die u bent gewend.


Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: 015-2153735. We staan u graag te woord.


Benieuwd naar onze ruimtes? Klik hier.

Wij hebben dé ruimte door samenwerking met Pathé

We hebben een uitstekende partnership met bioscopencomplex Pathé Delft direct naast Theater de Veste. Aanvullend op de ruimtes van Theater de Veste biedt de bioscoop de perfecte mogelijkheid om uw bezoekers te verwonderen, te inspireren en te informeren.

 

Projectie op bioscoopformaat in Dolby surround sound

U kunt uw ‘boodschap’ bij Pathé Delft op bioscoopformaat projecteren met met Dolby 7.1 surround sound. Er wordt op elke locatie gebruik gemaakt van state-of-the-art techniek met digitale projectie. De bioscoop beschikt verder over uitstekende en snelle internetmogelijkheden en gratis Wifi.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten