Koning van de toekomst [wordt verplaatst]

Martijn Koning
Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit
wo 15 apr 20:15
wo 15 apr ’20
20:15
  • wo 15 apr ’20
    20:15
    Theaterzaal

Lieve mensen,

Ik ben mezelf een klein beetje voorbij gehold. Ik maak elk jaar een nieuwe theatershow. En soms maak ik er zelfs twee. Maar het plan om in een jaar drie shows te maken is te veel gebleken. Koning van de Dieren, en de oudejaarsshow, en ook nog Koning van de Toekomst kan dus niet. Voor Koning van de Toekomst heb ik meer tijd nodig. Anders heet mijn volgende show Koning van de Burnout. Daarom heb ik met pijn in het hart, maar met blijdschap in het verstand, besloten om de optredens van de komende vier maanden te verplaatsen om meer tijd te hebben voor het schrijven en het ontwikkelen van de show. Hoe toepasselijk: Koning van de Toekomst verplaats ik een stukje naar de toekomst. 

Groet,

Martijn Koning

<< Bezoekers die een ticket hebben gekocht voor deze voorstelling, zijn door ons op de hoogte gesteld. De vervangende voorstelling is op 15 januari 2021. >>

Martijn Koning heeft energie te veel. Waar anderen uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op. Het volgende avontuur wacht. Een show van Koning komt met de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’, tijdens tachtig minuten pure stand-up comedy. Zijn hoofd staat nooit stil; als een flipperkast vuurt hij zijn grappen en komische observaties op zijn publiek af.

Hij probeert het heus wel eens; stilstaan, stilzitten, mond even dicht. Maar mèn wat is dat moeilijk. Zelfs met vissen is hij gestopt. “Hij kiest voor pure stand-upcomedy en dat is een slimme keuze. Want binnen dat genre staat Koning aan de top”, schreef NRC Handelsblad **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’.

De pers over Martijn:

  • de Volkskrant **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “In de regie van Raoul Heertje is dit een mooi opgebouwd programma.”
  • Dagblad van het Noorden **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “Hij maakt er in een adembenemend tempo een geweldige stoeipartij van. Spits en fantasierijk, vooral.”
  • NRC Handelsblad **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “Hij kiest voor pure stand-upcomedy, en dat is een slimme keuze. Want binnen dat genre staat Koning aan de top.”
  • Algemeen Dagblad *** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “Koning toont zich een gaaf verteller die zijn argeloosheid, klunzigheid en verwondering mooi samenbalt en geestig de toets der herkenning aanslaat.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

regie: Raoul Heertje