DREEJKLEZOEW

André Manuel
Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig
do 12 mrt 20:15 - 21:45
do 12 mrt ’20
20:15 - 21:45
  • do 12 mrt ’20
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal

André Manuel duikt in de gitzwarte, maar ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown. Al sinds de ontdekking van de hemel dendert deze politiek incorrecte hork door de Nedersaksische geschiedenis, als Herman Finkers on speed.

In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom de aankondiging van deze voorstelling zijn er nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag. Want dit duivelskind, deze Kaffer der Lage Landen, is toch godverdomme niet voor niks het exact tegenovergestelde van het succesverhaal. “Manuel evenaart zijn meesterstuk in een slim gestructureerd, maar ook lekker rumoerig programma.” (de Volkskrant ****)

De pers over André:

  • de Volkskrant ****: “André Manuel evenaart zijn meesterstuk in een slim gestructureerd, maar ook lekker rumoerig programma. (…) De schakeling tussen het tieren in de conferences en de romantische muziek maakt zijn cabaret dynamisch.”
  • Algemeen Dagblad: “André Manuel behoort tot het uitstervende ras van kleinkunstenaars dat nog geëngageerd cabaret maakt.”
  • Cabaret.nl ****: “Manuel is zeer maatschappijkritisch en komt soms met verrassende zienswijzen. “Hij kietelt met het nodige prikkeldraad en zijn ruwheid polijst hij met zeven goede en grappige liedjes.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]