Le Cirque Poussière

La Faux Populaire
Een muzikale familiebelevenis
vr 18 okt en za 19 okt
vr 18 okt ’19
en
za 19 okt ’19

Het Franse gezelschap La Faux Populaire zet met Le Cirque Poussiere de deur naar de verbeelding wagenwijd open in deze voorstelling voor de hele familie (7+).

Een muzikale familiebelevenis vol met circustechnieken om je te laten betoveren en verwonderen. We ontmoeten vier personages die niet dezelfde taal spreken en zich in een soort Babylonische spraakverwarring bevinden.

Dus zit er niets anders op dan maar met lichaamstaal te communiceren. Alles wordt in de strijd gegooid: circus, theater, clownerie en muziek. Circusmaker Julien Candy maakte een mooie en gekke voorstelling tegelijk. Dagelijkse rituelen worden uitvergroot, met hier en daar een Franse knipoog naar Jacques Tati. 


Festival Visuals

Theater de Veste presenteert regelmatig een bijzonder visueel (internationaal) theateraanbod onder de noemer 'Festival Visuals'. Fascinerende juweeltjes van hoogstaande kwaliteit waarin beelden veelzeggend zijn. Het zijn voorstellingen van makers die gemeen hebben dat hun werk tot ver over de landsgrenzen succesvol is.