Informatieavond Sint Sebastiaansbrug

Gemeente Delft
di 25 sep 19:00 - 21:00
di 25 sep ’18
19:00 - 21:00
  • di 25 sep ’18
    19:00 - 21:00
    Theatercafé

Informatieavond over de Sint Sebastiaansbrug voor inwoners, omwonenden, ondernemers en/of geïnteresseerden.

Delft krijgt een nieuwe Sint Sebastiaansbrug die de huidige brug vervangt. De huidige brug is in slechte staat en vertoont scheuren. De brug is daardoor niet geschikt voor de aanleg van de geplande trambaan voor tramlijn 19, die naar de TU Delft Campus gaat rijden. De nieuwe brug zorgt voor een veilige en vlotte verbinding tussen het centrum van Delft en de TU Delft Campus.


Gemeente Delft, Provincie Zuid-Holland en Metropoolregio Rotterdam Den Haag laten het project uitvoeren door aannemerscombinatie Sagittarius bestaande uit Van Spijker Infrabouw B.V. en Solidd Steel Structures B.V.

Om u als inwoner, omwonende, ondernemer of geïnteresseerde over dit project bij te praten over de bereikbaarheid en omleidingen, de bouw van de Sint Sebastiaansbrug, aanleg tramlijn 19 en andere aansluitende projecten in de omgeving bent u van harte welkom van 19.00 - 21.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Heeft u vragen?

Kijk voor meer informatie op de website www.delft.nl/sebastiaansbrug of neem contact op met de gemeente Delft via 14015.