Meer van hetzelfde (deel 1)

Daniël Arends
Schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant
vr 26 apr 20:15 - 21:45
vr 26 apr ’19
20:15 - 21:45
  • vr 26 apr ’19
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal

Daar is hij weer lieve mensen. Met zijn cynische en politiek incorrecte grappen, quasifilosofische overpeinzingen en gespeelde nonchalance. Je krijgt vanavond alles exact zoals je dat van hem gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige.

Het wordt ‘Meer van hetzelfde (deel 1)’. “Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen”, jubelde NRC Handelsblad over zijn vorige voorstelling.

NRC Handelsblad **** over ‘De Afterparty’:
“Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen.”

Dagblad van het Noorden **** over ‘De Afterparty’:
“Treiterkop in spitsvondig college. (…) Afwisselend ingetogen en uitbundig, maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten. (…) Hij is een treiterkop, een man van redenaties, die zalen afsluit. Zijn toon is die van een spitsvondig college.”