Koning van de dieren

Martijn Koning
Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit
do 21 feb 20:15 - 21:35
do 21 feb ’19
20:15 - 21:35
  • do 21 feb ’19
    20:15 - 21:35
    Theaterzaal

Martijn is de ‘Koning van de dieren’ in zijn nieuwe theaterprogramma. Dieren speelden altijd al een grote rol in zijn voorstellingen, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten: zo’n beetje alle dieren komen langs. En mensen natuurlijk. Verwacht veel snelheid, veel grappen, veel absurdisme, veel Martijn Koning en vooral veel dieren. “Hij is scherp, heeft originele invallen, wisselt persoonlijke en algemene observaties lekker af en reageert gevat op vrijwel alles wat er in de zaal gebeurt.” (Theaterkrant over zijn vorige show ‘Koning te rijk’)
 


 

Het Parool *** over ‘Koning te rijk’:
“Het hoofd van Martijn Koning staat nooit stil. (…) Zo’n brein is een zegen voor een stand-upper. Koning is zich hyperbewust van wat er om hem heen gebeurt. Ook is hij een zeer beeldend verteller, die zijn schaamtevlucht uit een veel te dure kledingwinkel ontzettend geestig beschrijft. Die beschrijvingen maken hem uniek.”

Theaterkrant *** over ‘Koning te rijk’:
“Hij is scherp, heeft originele invallen, wisselt persoonlijke en algemene observaties lekker af en reageert gevat op vrijwel alles wat er in de zaal gebeurt.”