Voorlopig voor Altijd

Vrijdag & Sandifort
Supermuzikaal en ongenadig grappig
do 29 nov 20:15
do 29 nov ’18
20:15
  • do 29 nov ’18
    20:15
    Theaterzaal

We zijn nog lang niet van ze af, want met ‘Voorlopig voor Altijd’ spelen Remko Vrijdag en Martine Sandifort alweer hun vierde voorstelling op rij. En dat is goed nieuws voor iedereen die van rauw, razendsnel, scherp, over de top, supermuzikaal en ongenadig grappig cabaret houdt, waarin een karavaan aan typetjes voorbijtrekt.

De vorige show ‘Vrijdag vs Sandifort’ werd uitgeroepen tot een van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen: “Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort”, concludeerde de Poelifinario-jury.
 


de Volkskrant ***** over hun vorige programma ‘Vrijdag vs Sandifort’:
“Een strakke reeks krankzinnige scènes, waarbij de toeschouwer heen en weer schiet tussen pijn in de kaken van het lachen en een knoop in de maag van alle tragiek. (…) In de scènes en liedjes wordt het hele palet bestreken: grof en fijnzinnig, melig en aangrijpend, zuiver en (expres) vals gezongen, abstract en knipogend naar actuele discussies.”