Showponies

De Alex Klaasen Revue
Een avondje André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens.
wo 24 okt 20:15 - 22:45
wo 24 okt ’18
20:15 - 22:45
  • wo 24 okt ’18
    20:15 - 22:45
    Theaterzaal

Alex Klaasen is een showpony. Altijd strak in de vlechten, glad gekamd en de hoeven gelakt. Want more is more. Salinero is er niks bij. Steeds weer hongerig naar een oorverdovend applaus, nieuwe muzikale weides om te grazen en nog hogere hordes om te bespringen, trippeltrappelt dit prijzenpaardje weer in perfecte galop langs de Nederlandse theaters.

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor anderen? In ‘Showponies’ laat paradepaard Alex Klaasen de allerbeste versie van zichzelf zien, even groots als glorieus. Alle kunsten die hij beheerst kan hij kwijt: zang, dans, typetjes en komische sketches. ‘Showponies’ is cabaret, musical en comedy verpakt in een spectaculaire feelgoodshow, snel, vrijzinnig en op het scherpst van de snede.

Oftewel: revue 2.0. Zodat het publiek weer ouderwets kan genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt hij entertainment van het hoogste niveau en zet hij het genre revue terug op de kaart. Gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.

Credits

script en liedteksten: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen | regie: Gijs de Lange | met: Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit, Kiefer Zwart, Jolijn Henneman, Roman Brasser, Stef van Gelder en Cripta Scheepers | muziek: Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker | decor: Janne Sterke | licht: Marc Heinz