Comedy Club Delft

Wilko Terwijn, Victor Luis van Es en Tobi Kooiman
Comedy Club Delft: hét stand-up podium van de stad!
za 5 dec
za 5 dec ’20

Speciaal voor diegenen die op 5 december eens wat anders willen dan Sinterklaas, opent hét stand-up podium van de stad zijn deuren! 

De comedians zitten bovenop de actualiteit, houden je een spiegel voor die als confronterend kan worden ervaren, maar bovenal bezorgen zij je een geweldige avond. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren.

De line up:

Wilko Terwijn

Wilko Terwijn is één van de meest gelouterde Stand-up Comedians van Nederland. Zo speelde hij op prestigieuze internationale comedy festivals in Edinburgh, Londen, Kaapstad, Berlijn en België. Ook stond hij al ruim 15 keer op Lowlands. Hij toerde o.a. door Amerika en Engeland. Wilko Terwijn heeft inmiddels vijf Oudejaarsconferences en vijf solo theaterprogramma's op zijn naam staan, die o.a. bij BNN, RTL7, Veronica en Yorin te zien waren. Dat hij niet alleen tijdens stand-up optredens veel improviseert, bewees hij als vaste gastspeler bij De Grote Improvisatie Show van Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

Victor Luis van Es

Victor Luis van Es won in 2015 de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en was tevens later dat jaar voorprogramma van Javier Guzman tijdens de tour voor de Sinterklaas conference. Zijn comedy gaat veelal over zijn ervaringen en gevoelens die hij deelt zodat het publiek een kijkje krijgt in de ziel en belevingswereld van een ander, om hopelijk te zien dat het leven alles behalve zwart wit is. Geen onderwerp is taboe, met zijn grappen en verhalen weet hij grote en kleine zalen te boeien.

Tobi Kooiman

“Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (...) Een waar feest voor de theaterbezoeker.” Aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht Oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de publieksprijs. Tobi is wiskundige en stoïcijn, probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. “Kooimans grappen zitten slim elkaar” (Parool) en “hoe dat hoofd werkt maakt hij (...) aanstekelijk inzichtelijk met beeldende verhalen en rake grappen” (Theaterkrant).

Comedy Club Delft wordt mede mogelijk gemaakt door DC-Beheer B.V.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Je theaterbezoek in tijden van corona

Voor een aangenaam bezoek, zijn er aantal maatregelen genomen. Benieuwd? Lees meer...

Ter info:

  • De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
  • Er is geen pauze