Drie Zusters

Toneelschuur Producties
Een voorstelling die alle toneelliefhebbers moeten zien
za 14 nov 20:15
za 14 nov ’20
20:15
  • za 14 nov ’20
    20:15
    Theater de Veste

Regisseur Eline Arbo scoorde een theaterhit ‘Weg met Eddy Bellegueule’ en won daarvoor de regieprijs! Mis niet haar nieuwe voorstelling ‘Drie Zusters’, de klassieker van Anton Tsjechov. Arbo trekt in deze voorstelling een parallel tussen Tsjechovs drie zussen die op een beter leven hopen en de positie van vrouwen in onze huidige tijd. 

Waarom staat Nederland op plaats 38 op de wereldlijst van economische ongelijkheid tussen man en vrouw? Waarom ontwikkelt de emancipatie zich hier niet sneller? Vinden we het wel prima zo? Denken we dat het niet kan? Waarom staan we stil en dromen we van betere tijden, net zoals de drie zusters in Tsjechovs stuk?  

Een voorstelling die politiek, licht, humoristisch en muzikaal zal zijn. Met een achtkoppige cast, waaronder Diewertje Dir, Sarah Janneh en Keja Klaasje Kwestro als de drie zussen. Arbo won in 2018 de BNG Bank Theaterprijs, vanaf 2021 wordt ze een van de vaste regisseurs bij Het Nationale Theater. Een voorstelling die alle toneelliefhebbers moeten zien.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Je theaterbezoek in tijden van corona

Voor een aangenaam bezoek, zijn er aantal maatregelen genomen. Benieuwd? Lees meer...

Ter info:

  • De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
  • Er is geen pauze

Credits

tekst: Anton Tsjechov | regie + bewerking: Eline Arbo | met: Diewertje Dir, Sarah Jennah, Keja Klaasje Kwestro, Matthijs IJgosse, Benjamin Moen, Sander Plukaard, Ntianu Stuger, Mees Hilhorst | muziek: Thijs van Vuure