Urinetown

Virgiel Theater
Virgiel Theater keert terug in Theater de Veste
zo 2 jun - di 4 jun
zo 2 jun ’19
-
di 4 jun ’19

Na een jaar afwezigheid vanwege het lustrumjaar van studentenvereniging Virgiel keert Virgiel Theater terug naar haar thuisbasis in Theater de Veste. Dit jaar met het stuk 'Urinetown'! Op 2, 3 en 4 juni zal al het Delftse musicaltalent van de studentenvereniging  haar talent laten zien. Zowel op de planken, als in decorbouwen, kostuumontwerp en in de band.

'Urinetown' is een uitermate vermakelijk stuk over liefde, verraad, opstand en betaald plassen. In een wereld waar het water bijna op is en hierom privétoiletten verboden, worden de openbare wc’s beheerd door één monopolistisch bedrijf, Peace in Harmony, of PiH. Wie wildplast, wordt voor straf naar het geheimzinnige Urinetown gestuurd.
 

Wanneer de urinetaks zo hoog oploopt dat het voor de armen in de stad onmogelijk wordt om naar de wc te gaan, staat onze jonge held, Bobbie Goud, op om een revolutie te leiden naar een betere wereld! Maar hoe kan dat goed gaan, als hij vervolgens verliefd word op de dochter van de baas van PiH?
 

Wil jij weten hoe dit afloopt? Kaartjes zijn te koop via www.virgieltheater.nl/kaartverkoop! De interne kaarten zijn voor leden van Virgiel, de VIP en externe kaarten zijn voor iedereen beschikbaar.
 

Delfts musicaltalent in de spotlight