The please don’t cancel this tour, tour - a theater show by Jett Rebel

Jett Rebel
Uitbundig, energiek, onvoorspelbaar en ontzettend muzikaal
do 18 nov 20:15
do 18 nov ’21
20:15
  • do 18 nov ’21
    20:15
    Theaterzaal

De Telegraaf vatte de vorige theatershow  van dit ongelooflijk muzikale talent in één woord kernachtig samen: "Magisch”. Dat zal het ook nu ongetwijfeld weer zijn…

Uitbundig, energiek, onvoorspelbaar. Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel veroverde Nederland in recordtijd, won een Edison als Beste Nieuwkomer, speelde op Lowlands en Pinkpop en verkocht moeiteloos de Heineken Music Hall uit.

Met zijn alweer derde solo theatertour blijft Jett Rebel heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek. Maar dan wel alle facetten van die muziek; eerlijk en puur, zonder opsmuk. Verwacht het onverwachte van alleskunner Jett Rebel.

 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.