Research Exhibition in de stad

TU Delft
vr 9 jun en za 10 jun
vr 9 jun ’17
en
za 10 jun ’17

Kom 32 cutting edge technologische en innovatieve ideeën/ projecten ontdekken van wetenschappers aan de TU Delft. Laat u verbazen wat er in onze stad wordt onderzocht en ontwikkeld. Zoals een ‘Geopolymer concrete’ voor de productie van milieuvriendelijke bouwmaterialen. Of het onderzoek van professor Marileen Dogterom over ‘building cells from scratch’. Zij leidt het Nederlandse onderzoeksconsortium dat een subsidie van 19 miljoen euro heeft ontvangen om een synthetische biologische cel te bouwen. De state-of-the-art innovaties die te zien zijn, hebben het potentieel om in samenwerking met externe partijen maatschappelijk toepasbaar te worden gemaakt.

Gratis rondleidingen
Wij openen op 9 en 10 juni aanstaande onze deuren om de centrale plek in de gemeente Delft te zijn en alle bewoners (en andere geïnteresseerden) te tonen waar er allemaal aan gewerkt wordt in de Universiteit. Kom een (gratis) kijkje nemen!

De expositie is geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Entree via de hoofdingang van het theater.

Er zijn ook gratis rondleidingen beschikbaar die worden gegeven door studenten van de TU Delft en waar u meer achtergronden krijgt bij hetgeen te zien is. De rondleidingen zijn op vrijdag en zaterdag om 17.00 & 19.30 uur. Opgeven kan hier.

Verbinding TU Delft en de stad
Samenwerking is een nadrukkelijk thema van de TU Delft Research Exhibition en des te meer van toepassing als een deel van expositie van de campus richting de stad verplaatst wordt.