DELFT MOVES NIEUWS & EVENEMENTEN
Check voor het laatste nieuws over Delft Moves en de verschillende activiteiten de facebookpagina: facebook.com/delftmoves

=======================================

HET TALENT VAN NU HEEFT DE TOEKOMST [DELFT MOVES 2016-2017]

Het jaarlijkse Delft Moves festival laat Delft bewegen. Alle registers worden opengetrokken om er een knallend dansfeest van te maken. De volledige programmering wordt later in het seizoen bekend gemaakt, markeer alvast Delft Moves in het eerste weekend van april 2017 met een vette stift in je agenda. Zie voor het allerlaatste nieuws en programma informatie: facebook.com/delftmoves

=======================================

THE RUGGEDS - ADRENALINE [DELFT MOVES 2016-2017]

Een show vol onvoorstelbare acrobatiek, ritme en energie
De absolute wereldtop op het gebied van breakdance komt uit… Eindhoven. The Ruggeds wonnen wereldwijd al een aantal prestigieuze toernooien en zijn te zien in de videoclip ‘Where Are Ü Now’ van Justin Bieber! Het werd dus hoog tijd dat de groep zich ook eens in het theater kwam voorstellen. ‘Adrenaline’ is een onderwerp dat deze toppers na aan het hart ligt. Waarom verlangen we naar onzekerheid en spanning in een wereld waar we eigenlijk alles op orde lijken te hebben? Wat de heren van The Ruggeds betreft: omdat ze gek zijn op risico en gevaar. Ze nemen de battlevloer mee naar het theater voor een show vol onvoorstelbare acrobatiek, ritme en energie. The Ruggeds speelden korte stukken uit deze spectaculaire show al met veel succes in Londen en New York.

Vr 31 maart 2017 - 20.15 uur | € 25,00 | reductie € 23,00 | CJP € 18,50 incl. drankje

Klik hier, voor meer informatie en het bestellen van tickets. 

=======================================

INTRODANS - HOERA VOOR HANS [6+] [DELFT MOVES 2016-2017]

Feestelijke ode aan meesterchoreograaf Hans van Manen
Met deze familievoorstelling, bestaande uit drie toppers uit Van Manens oeuvre, brengt Introdans hulde aan de choreograaf die in 2017 zijn 85ste verjaardag viert.

In ‘Polish Pieces’ laat Van Manen op muziek van Górecki twaalf dansers in felgekleurde tunieken, in steeds wisselende combinaties en in een fantastisch lijnenspel het toneel bestormen. Het decor van ‘Ins and Outs’ bestaat uit drie kasten, waar opnieuw twaalf dansers voortdurend in verdwijnen en uit verschijnen, op muziek van Laurie Anderson en Nina Hagen. ‘Black Cake’ is de feestelijke uitsmijter, een luchtig, zwart baksel, geparfumeerd met een laagje sarcasme en overgoten met champagne.
www.introdans.nl
 
Zo 2 april 2017 – 14.30 uur | jeugd € 13,50 | volwassenen € 16,00
 
Klik hier, voor meer informatie en het bestellen van tickets.
 

=======================================

DANS SEIZOEN 2016-2017

Naast het Delft Moves festival, biedt Theater de Veste het gehele theaterseizoen dansvoorstellingen aan. Delft Moves zet hieronder een aantal dansvoorstellingen voor u in de spotlight. Om direct naar het dansaanbod van Theater de Veste te gaan, klik hier.
 
Project Sally – Revolt!
Di 20 september 2016 – 20.15 uur
Klik hier, voor meer informatie.
 
Stadsbal Delft
Za 24 september 2016 – 19.00 uur
Klik hier, voor meer informatie.
 
Samir Calixto – M
Di 11 oktober 2016 – 20.15 uur
Klik hier, voor meer informatie.
 
Club Guy & Roni | Slagwerk Den Haag – Happiness
Di 15 november 2016 – 20.15 uur
Klik hier, voor meer informatie.

Jakop Ahlbom – Swan Lake
Za 17 december 2016 – 20.15 uur
Klik hier, voor meer informatie.
 
Stadsbal Delft – De Wintereditie
Za 7 januari 2017 – 19.00 uur
Klik hier, voor meer informatie.
 
Codarts / Holland Dance – Talent on the move 2017
Di 31 januari 2017 – 20.15 uur [première]
Klik hier, voor meer informatie.
 
Conny Janssen Danst – HOME
Do 30 maart 2017 – 20.15 uur
Klik hier, voor meer informatie.
 
Junior Company | Nationale Opera & Ballet – Juniors Go Dutch
Zo 14 mei 2017 – 14.30 uur 
Klik hier, voor meer informatie.  
 
=======================================
 
NEWS: UNDERDOGZ TREDEN OP TIJDENS DELFT MOVES OP 2 APRIL

'Keepin it real'
Underdogz is een hechte groep jonge breakbroeders uit Utrecht die inmiddels al 7 jaar in de breakscene meedraaien. 'Keepin it real' is een eerste experiment/work in progress (onder leiding van Liam McCall) waarin de jongens proberen een zo echt mogelijk verhaal te vertellen binnen de grenzeloosheid van theater.

=======================================

DELFT MOVES FESTIVAL 2016
Het Delft Moves festival staat voor de deur. Op vrijdag 1 april hebben we een vrije inloop avond met een ‘urban’ tintje. Zaterdag 2 april zijn er DJ workshops, een openlucht dans happening en ’s avonds première, shows en een party. Let’s Delft Moves!

Zaterdag 2 april 2016

Kidz-dj workshops – 13.30 uur & 15.30 uur [02-04-16]
De Kidz-dj geeft een interactieve workshop waar veel hilariteit en vaart in zit. Het is een feest voor kinderen van 7 tot 12 jaar! De toegangsprijs is € 12,50 voor kinderen. Klik hier.Delft Moves Dance Happening – 12.30 tot 17.00 uur
[02-04-16]
Het Bastiaansplein is toneel van een gezonde dosis sportiviteit. Lets Move! Dansscholen, sportscholen en dansgroepen presenteren zich met optredens en om 15.00 uur is er een gezamenlijke ‘Dance Happening’. [Disclaimer: deelname aan deze dag geschiedt op eigen risico].

Twee premières, live choreo competitie en ‘Just Dance Live’ after party – v.a. 19.00 uur [02-04-16]
Vanaf 19.00 uur starten we met lokaal danstalent in de foyers van Theater de Veste. In de grote zaal van het theater zijn vanaf 20.15 uur twee korte voorstellingen te zien en daarvan gaat 'On the Block' in première, er zijn battles en we sluiten de avond af met een live versie van het computer spel ‘Just Dance’. Klik hier voor tickets en meer info.

=======================================

Vrijdag 1 april 2016

Dance Jam Session – 20.00 uur [01-04-16]
We gaan er een fijne fissa van maken. Friends of Lloyd & Styles. Bboys Lloyd Marengo en Terence Tbone van Hutten nodigen jou en al hun matties uit. Verwacht DJ’s, een live muziek en veel dans power. Het theater opent z’n deuren vanaf 20.00 uur. Gratis entree.

=======================================

Donderdag 31 maart 2016

De Dutch Don’t Dance Division [besloten scholieren programma] – overdag tussen 11.00 – 15.00 uur
In kader van het Delft Moves festival wordt er een speciale dag georganiseerd voor zo’n 140 (!) scholieren die wordt uitgevoerd door De Dutch Don’t Dance Division. De leerlingen krijgen een kijkje in het productieproces van voorstellingen, ze mogen een training bijwonen van de dansers, er zijn workshops en er is een presentatie.

=======================================

DELFT MOVES ZOEKT MASSA

Dansscholen, sportclubs en dansgroepen aantreden
Het Delft Moves project organiseert een openlucht event op zaterdagmiddag 2 april, waar dansend Delft e.o. zich van zijn meest swingende kant gaat laten zien. Dit is een enthousiaste uitnodiging van de Delft Moves organisatie aan alle dansscholen, sportclubs en dansgroepen om zich aan te melden.

“We hebben al een aantal dansgroepen die hun medewerking hebben toegezegd”, vertelt Barbara van Gelder, die met haar Dance Project, de uitvoerende en creatieve producent is van dit grootse project. “Maar we zijn er nog niet, we willen uiteindelijk met zo’n twintig verschillende clubs een enorme swingende massa gaan maken.” Daarnaast krijgt elke groep zijn ‘Moment of Fame’ op het podium. Er is ruimte voor de meest uiteen lopende dansstijlen; van zumba tot rock ‘n roll, van steps, modern, urban, aerobic tot ballet. Alle dans- en sportgroepen zijn welkom! Geïnteresseerd? Groepen die meer informatie willen of zich nu al vrijblijvend willen aanmelden, stuur een bericht naar: info@somethingextra.nl.


=======================================

AUDITIE LLOYD MARENGO OP 3 FEBRUARI 2016
Choreograaf Lloyd Marengo gaat voor Delft Moves een nieuwe korte choreografie maken met dansers en basketballers. Mee doen? Klik hier!

 

=======================================

DELFT MOVES FESTIVAL 2016
We zijn 'happy to announce' de data van het volgende Delft Moves festival: 31 maart, 1 & 2 april 2016. Stay tuned en bezoek de Facebookpagina voor meer info: facebook.com/delftmoves

=======================================

HOLLAND DANCE FESTIVAL NAAR DELFT
We zijn super trots dat Delft is uitgeroepen tot satellietstad van het internationale dansfestival: Holland Dance. De komende 15e editie vindt ook in Theater de Veste plaats, met o.a. de jonge talenten van CODARTS uit R'dam.

=======================================

LEERLINGEN SCHITTEREN TIJDENS DELFT MOVES
Op zaterdag 14 maart 2015 tijdens het Delft Moves festival vinden er vier extra optredens plaats van lokaal danstalent in Theater de Veste, voorafgaand en na afloop van het ‘triple bill’ programma van choreograaf David Middendorp. Onder leiding van Dance Project geven leerlingen van Scholencombinatie Delfland, het Stanislas College en Christelijk Lyceum Delft acte de présence.


=======================================

TRIPLE BILL: DANCE MEETS TECH

Tijdens het Delft Moves festival 2015 presenteert choreograaf David Middendorp drie korte stukken: A Dark Flirt with Gravity (première), Blue Journey en Three Rooms. Tickets zijn verkrijgbaar via de kassa van Theater de Veste (015-2121312) en online. Klik hier.

=======================================

NIEUW: KIDZ-DJ WORKSHOP
Delft Moves 2015 staat in het teken van 'dans & technologie', daarom wordt op zondag 15 maart een DJ clinic georganiseerd voor aanstormend DJ-talent van 7 t/m 12 jaar. Benieuwd? Lees meer...

=======================================

DANSERS (M/V) GEZOCHT

Voor een nieuwe voorstelling waarin (moderne) dans in samenspel aangaat met 'n drone, zijn we op zoek naar enthousiaste dansliefhebbers. Reageren? Ben je 16+ en heb je danservaring in o.a. modern, ballet, breakdance, jazz of  hiphop geef je dan nu op! Meer informatie en/of aanmelden via: info@delftmoves.nl

=======================================

FESTIVAL WEEKEND - 13 t/m 15 MAART 2015

Van vrijdag 13 t/m zondag 15 maart vindt het Delft Moves festival plaats. Meer informatie over de evenementen wordt gepubliceerd op onze facebookpagina en via de website van Theater de Veste: www.theaterdeveste.nl

=======================================

LICHTJESAVOND 2014

Op Lichtjesavond (9 december 2014) organiseert de House of Styles een Fissa @ Theater de Veste:

=======================================

DELFT MOVES

Delft Moves is het platform voor jonge dansliefhebbers van Delft en omgeving. Beschik je over een gezonde dosis power? Join the club! Voor het allerlaatste nieuws ga naar de Delft Moves facebookpagina: facebook.com/delftmoves